fbpx

Slagelse Skiklub

Full-service aftale med Slagelse Skiklub

Det lokale foreningsliv er ofte i hård konkurrence med de professionelle udbydere af eks. sociale fællesskaber, idræt og rejser. Det kan derfor også være en stor udfordring at tiltrække sig medlemmer og særligt markedsføre sig på professionelt niveau. Her har man brug for en full-service aftale med fagfolk.

I en årrække har This Is Visual haft et samarbejde med Slagelse Skiklub. Klubben havde en gruppe meget engagerede medlemmer, som havde været med i mange år, men det var en udfordring at få nye og yngre medlemmer ombord. Man ønskede derfor at gøre en særlig indsats, for at dette kunne forbedres.

Skiklubben havde allerede en hjemmeside og en Facebook-gruppe, men der var ikke udpræget aktivitet hverken det ene eller det andet sted. Derfor ønskede man at engagere nye frivillige kræfter i disse områder, men det krævede en fagperson. Som allerede engageret i det frivillige arbejde tilbød vi at bidrage på det digitale område med en full-service aftale.

En aftale omkring administrering af klubbens Facebook-profilering blev derfor aftalt, og inden længe kom også en ny hjemmeside på tale. Facebook-siden tog over fra gruppen, da der var flere markedsføringsmæssige muligheder her. På den måde kunne man få udbredt budskabet om den Vestsjællandske skiklub til andre områder i Danmark. Man talte endda om en strategi for at få den kommende hjemmeside til at understøtte dette endnu mere.

Hjemmesiden skulle, udover at informere om klubben, skiturene og henvise til Facebook, også have mulighed for at vise korte film fra turene. De korte film ville give et mere markedsføringsvenligt bud på, hvordan sådan en tur var.  Det sociale medie Instagram skulle bruges til at få medlemmernes fotos fra arrangementer og skiture ind på Facebook-siden. Der fra kom de automatisk videre til hjemmesiden, så alle interesserede kunne følge med i de mange aktiviteter, klubben står for.

This Is Visual har desuden produceret plakater og flyers, bannere og andet trykt markedsføringsmateriale. Det har givet klubben mere synlighed både i lokalområdet, men også i resten af landet og på de sociale medier. Man vurderede at en stor del af målgruppen på det tidspunkt ofte var mere offline end online. Det trykte medie skulle dermed lokke dem ind på hjemmesiden, for at læse mere om eks. arrangementer og rejser. Det er dét en full-service aftale betyder for os; Muligheden for at levere mange typer produkter med samme strategi bag.

 

I løbet af  årene har This Is Visual dermed bidraget til, at klubben fik flere engagerede medlemmer til at give sig til kende på eks. sociale medier. De kunne så også deltage aktivt i det daglige digitale klubliv og inddirekte være en del af markedsføringen for Slagelse Skiklub. Uden denne såkaldte med-markedsføring kunne klubben have svundet ind, hvorimod de nu udvider med deltagelse ved både Freeride DM, Vasa Løbet og er en kendt skiklub på de sociale medier.

Med en skræddersyet full-service aftale fik klubben et løft på det digitale område. Ved at have samme person på opgaven i længere tid blev kommunikation og markedsføring også mere kontinuerlig og strategisk. Det har bl.a. været med til at sætte Slagelse Skiklub på landkortet over fremadsynede klubber i Danmark.

Læs mere...