This Is Visual er et designbureau med mange års erfaring i kommunikation, markedsføring og design i bogen. Allerede inden vi var os, var vi vilde med design. Vi elsker gode brugeroplevelser – både online og offline, som vores kunders kunder er vilde med…

Blev det lidt kryptisk? Læs med her.

Siden 2012 har vi under navnet ‘This Is Visual’ arbejdet med design af effektive brugeroplevelser i mange brancher og med mange typer virksomheder. Der har både været store offentlige institutioner, private virksomheder og helt nye iværksættere på vej mod deres drømme.

Som oftest er vores opgaver digitale og online. Vi producerer hjemmesider og webshops, som i tæt samarbejde med sociale medier og søgemaskiner skal give de besøgende en god oplevelse. Når besøgende får en god oplevelse, er de langt mere tilbøjelige til at købe et produkt eller en service. Og så har brugeroplevelsen været effektiv.

Vi er et team af freelancere, som har specialiseret os indenfor forskellige områder, for at supplere hinanden bedst muligt. Det er til vores kunders fordel.

I chefstolen sidder Pernille Sten, som med en baggrund som digital konceptudvikler har erfaring med udvikling og planlægning af digitale projekter. Pernille har livslang kreativitet i rygsækken og har udvalgt sit team ud fra personlighed, kompetencer og erfaring.

Pernille Sten
Ejer / This Is Visual

Vil du have et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål til vores services?

Klik på et af ikonerne og kontakt Pernille direkte på mail, telefon eller LinkedIn. Nemt!

VI ER EN SLAGS SOCIALE

…og det ville være SÅ hyggeligt, hvis du var med. Det er ikke sjovt at være det alene.

Hvad siger dine kunder om dig?

Vores siger deres mening, og heldigvis er det de positive af slagsen – se selv…

INNOVATIV & POSITIV

Pernille fra This Is Visual er en superdygtig designer, fotograf og konceptudvikler. Hun er innovativ, lærenem og har altid en meget positiv tilgang til projekter.

Pernille er god til at opsøge nye muligheder, hvilket altid løfter projekterne op til nye højder.

Annette Damgaard Skrumsager / CR8

webdesign, produktfotografering, videoproduktion, content strategi, social media management, nyhedsbrev

KLAR ANBEFALING

This Is Visual er opfindsomme, kreative og har samtidig en god fornemmelse for at møde os på vores hjemmebane – og få det bedste ud af det materiale, vi har kunnet forsyne dem med.

Klar anbefaling herfra, se mere på www.vielskerbeton.dk og døm selv.

Kasper Wittendorff / KW Betonteknik

webdesign, fotografering, content strategi, social media management

GODT DESIGN DER HOLDER

Jeg kan kun anbefale Pernille fra This Is Visual til dem der vil have fokus på godt design der holder.

Om det så er til nyt website, intranet eller en særskilt app, så starter vores projekter altid med et godt design først.

Ulrich Bojko / KonsulentFabrikken

webdesign, intranet design til SharePoint, design af tryksager

Få hurtigt professionel assistance

Få et tilbud

De fleste virksomheder har brug for at markedsføre sig, informere sine kunder eller vise sine produkter flot frem online.

Men når nu jeres virksomhed for eksempel er dygtig til at  sælge mode, reparere biler eller bygge huse, hvorfor så ikke gøre det, og så lade en professionel om det andet?

Vores speciale er at skabe effektive løsninger, som får dine kunder til at købe hos dig og anbefale dig til andre – både online og offline.

Lad os finde den bedste løsning – hvad end det er en enkelt service eller en blanding. Vi leverer altid en professionel løsning, som jeres kunder vil lægge mærke til.

SLIP ANSVARET  MED ET  abonnement

Start i dag

Det er ikke altid, at virksomheder har fokus på deres hjemmeside, webshop, sociale medier, nyhedsbrev, SEO eller annoncering på nettet.

Derfor tilbyder vi at være jeres eksterne kommunikations- og marketingsafdeling. Vi skræddersyer sammen et mix af services, der vil give bedst effekt ift. jeres mål, og så sætter vi abonnementet i gang.

Hver måned ved I fremover, at der bliver taget ansvar og automatisk løst en række opgaver, så I kan fokusere på jeres forretning og kunder. 

Lad os sammen gøre din virksomhed til en bedre forretning med en seriøs markedsføringsindsats. Din konkurrent kan overhale dig når som helst, så hvad venter du på?