fbpx

Michael Kokborg

Det er ikke hver dag, man hiver sin familie med på ski i offpisten, så hvorfor ikke forevige det med et fotoshoot. Det gjorde en engelsk familie i Alperne.

For tiden er Pernille fra This Is Visual i St. Anton i Østrig. Michael Kokborg arbejder som offpiste guide i området med turister, der kommer til området på skiferie. Oftest er det turister der ønsker en offpisteguide med sig ud i området, som byder på masser af let tilgængeligt offpisteskiløb.

En engelsk gruppe på 6 bestilte Michal som guide til en begynder offpistedag i området. Det er ikke billigt at booke en skiguide, så det gør man typisk ikke hver dag. Pernille tilbød dem derfor at lave et lille fotoshoot ud af deres første dag i offpisten. Det ville de meget gerne bestille, og det fantastiske fotovejr med høj sol og masser af sne var ideelt, når nu man skulle dokumentere sin ferie.

Dagens fotoshoot gik over al forventning for både fotograf og modeller. Den blå himmel med høj sol og den nyfaldne sne gjorde offpisten uimodståelig. Inden turen gik udenfor de anlagte pister, fik nybegynderne lidt teknisk træning. Michal gav alle lidt tips og tricks til at gøre den dybe sne lettere at køre i. Allerede efter en god times tid var gruppen klar til gå ombord i det usporede terræn.

Se her, hvad der bl.a. kom ud af sådan en dag.