fbpx

K.W. Betonteknik

Det kan være en udfordring at gøre et emne som beton interessant at læse om, hvis man ikke selv er i branchen. Det har vi dog givet os i kast med alligevel i samarbejde med KW Betonteknik. Vi blev ikke bange udfordringen om at få design og tekstforfatning til gøre det spændende.

De fleste af os passerer ofte byggerier af f.eks. broer, jernbaneudvidelser eller bygninger. Det er dog de færreste, der tænker over, hvordan elementerne mon bliver til. Hvorfor skulle vi dog egentlig også det, vi skal jo “bare” bruge det færdige byggeri. Men hvad nu, hvis man på en måde kunne ændre vinklen til at vise, hvor mange dygtige håndværkere, det kræver at skabe et smukt resultat? Man kunne måske endda fortælle en god historie og dele den med en masse mennesker via sociale medier? Nu skal I bare høre…

Udgangspunktet

KW Betonteknik havde en hjemmeside, som de havde betalt for at produceret ude i byen. Den var dog aldrig blevet helt færdig, og det gik ejeren Kasper Wittendorff på. Kasper brænder oprigtigt for sit fag som ingeniør og direktør i en specialiseret betonvirksomhed. Han ville gerne vise sin virksomhed, dygtige medarbejdere og de mange spændende projekter, de laver, frem for omverdenen.

Kasper fortalte begejstret om alle de fede projekter, KW Betonteknik indtil dato havde stået for. Det ærgrede ham bare utroligt meget, at han ikke havde muligheden for at vise sine kollegaer i branchen om dem. Han havde forsøgt at sætte sig ind i systemet bag sin hjemmeside, men havde brugt meget tid på det, uden at få de store resultater. Og så skal man gøre det, man er god til, og design og tekstforfatning er ikke så ofte en del af en ingeniørs hverdag.

Resultatet

Vores tilbud til KW Betonteknik bestod i første ombæring i at producere en ny hjemmeside. Han havde masser af billeder, men at skrive til et digitalt publikum, var hverken noget han havde erfaring med, eller havde tid til at gøre. Derfor skulle han i sidste ende have en side, som var 100% færdig. This Is Visual skulle derfor både stå alt design, tekstforfatning og alt det tekniske bagved.

Vi opbyggede en side baseret på WordPress, hvor brugeren skulle kunne finde rundt og indholdet skulle være let at forstå. Så ville Kasper og hans medarbejdere kunne skrive om nye projekter og tiltag, uden at skulle forholde sig til noget andet. Det resulterede i et enkelt og brugervenligt design, hvor vi skar ind til benet med teksterne og fik brugt en masse fede fotos fra arbejdet på byggepladserne.

Nok snak; Tag en tour på KW Betontekniks hjemmeside og bedøm selv resultatet

 


Har I brug for at få optimeret jeres hjemmeside?

Hvis I har en hjemmeside, så ved I, hvor meget arbejde der er i sådan en sag. En hjemmeside er nemlig ikke en statisk størrelse – den skal holdes opdateret både teknisk og indholdsmæssigt. Lad os gøre arbejdet for jer. I slipper for at skulle afsætte tid i en travl hverdag, og I ved, at jeres side er opdateret og sikker. Så bliver det ikke nemmere. Klik på knappen og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os