Vil du i kontakt med This Is Visual, så er du landet det rette sted.

Vi er klar til at høre meget mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Siden 2012 har vi under navnet ‘This Is Visual’ arbejdet med design af effektive brugeroplevelser i mange brancher og med mange typer virksomheder. Der har både været store offentlige institutioner, private virksomheder og helt nye iværksættere på vej mod deres drømme.

Som oftest er vores opgaver digitale og online. Vi producerer hjemmesider og webshops, som i tæt samarbejde med sociale medier og søgemaskiner skal give de besøgende en god oplevelse. Når besøgende får en god oplevelse, er de langt mere tilbøjelige til at købe et produkt eller en service. Og så har brugeroplevelsen været effektiv.

Vi er et team af freelancere, som har specialiseret os indenfor forskellige områder, for at supplere hinanden bedst muligt. Det er til vores kunders fordel.

I chefstolen sidder Pernille Sten, som med en baggrund som digital konceptudvikler har erfaring med udvikling og planlægning af digitale projekter. Pernille har livslang kreativitet i rygsækken og har udvalgt sit team ud fra personlighed, kompetencer og erfaring.

Pernille Sten
Ejer / This Is Visual

VI ER EN SLAGS SOCIALE

…og det ville være SÅ hyggeligt, hvis du var med. Det er ikke sjovt at være det alene.

Hvad siger dine kunder om dig?

Vores siger deres mening, og heldigvis er det de positive af slagsen – se selv…

INNOVATIV & POSITIV

Pernille fra This Is Visual er en superdygtig designer, fotograf og konceptudvikler. Hun er innovativ, lærenem og har altid en meget positiv tilgang til projekter. Uanset hvor svære og komplicerede de måtte være. Hun er god til at opsøge nye muligheder, hvilket altid løfter projekterne op til nye højder.

Annette Damgaard Skrumsager / CR8

webdesign, produktfotografering, videoproduktion, content strategi, social media management, nyhedsbrev

KLAR ANBEFALING

This Is Visual er opfindsomme, kreative og har samtidig en god fornemmelse for at møde os på vores hjemmebane – og få det bedste ud af det materiale, vi har kunnet forsyne dem med. Klar anbefaling herfra, se mere på www.vielskerbeton.dk og døm selv.

 

Kasper Wittendorff / KW Betonteknik

webdesign, fotografering, content strategi, social media management

GODT DESIGN DER HOLDER

Jeg kan kun anbefale Pernille fra This Is Visual til dem der vil have fokus på godt design der holder. Om det så er til nyt website, intranet eller en særskilt app, så starter vores projekter altid med et godt design først.

 

Ulrich Bojko / KonsulentFabrikken

webdesign, intranet design til SharePoint, design af tryksager