fbpx

Glascom

Når man leverer produkter til B2B-markedet, og de typiske kunder kender alt til produkterne, så har man brug for at følge med tiden. Digital kommunikation og markedsføring er i mange virksomheder essentielt for salget. Det kan nogle gange betyde, at man skal opdatere og konvertere sit trykte materiale.

Glascom producerer glasvægge, termoruder og andre glasløsninger til virksomheder. De ønskede at få produceret et digitalt produktkatalog, som også kunne fungere på tryk. Produktkataloget skulle være mere visuelt og have et optimeret layout i forhold til deres tidligere produktkatalog. Det skulle moderniseres og løftes teknisk til at kunne sendes til kunder digitalt og bruges online.

Glascom havde behov for at få taget nye billeder af en del af deres produkter, så disse fremstod bedst muligt og dermed bedre kunne markedsføres bedre for kunderne. I samarbejde med en af Glascoms medarbejdere blev der taget billeder på forskellige kontorer rundt omkring på Sjælland. På produktarkene skulle der desuden være en masse teknisk information, som Glascom leverede.

Vi bearbejdede informationen, så den kunne opsættes i det nye layout, fotos indsat og inden længe havde Glascom indholdet til deres nye produktmappe.

Glascom skulle også bruge de visuelle elementer fra mappen på deres hjemmeside, så kunderne allerede her kunne se de nye produkter. Her kunne man se nærmere på detaljer om produkterne, læse mere om det tekniske og let have adgang til produktoverblikket. Man ønskede fra Glascoms side at gøre produkterne lettere tilgængelige for kunderne. Det blev præcis det, de fik, og de var meget tilfredse.

På Glascoms hjemmeside kan man se resultatet og læse mere.

Læs mere...