fbpx

Gadeidrættens Dag

fotos-fra-gade-event

Gadeidrættens Dag så dagens lys for første gang i Slagelse i 2015 med Dream On ved roret. This Is Visual var en del af dagen og stod for at tage fotos.

Hvert år i forsommeren afholdes Gadeidrættens Dag rundt omkring i Danmark. Gadeidrættens Dag hører under organisationen Gadeidræt, som fremmer gadeidræt i landet. I Slagelse er en af de gamle drenge i gadeidrættens sfære Teddy Nielsen, som står bag projektet Dream On.

Dream On ønsker at få flere børn og unge til at dyrke mere alternative idrætsformer som skateboarding, streetdance og parkour. I en by hvor fodbold og badminton er kæmpe hits, er det ikke en let opgave at påtage sig. Derfor var det vigtigt, at dagen blev foreviget med nogle fede fotos.

Vi ville gerne støtte op om den gode sag med et stykke frivilligt arbejde sammen med de andre deltagere. Derfor bød vi ind med en mulighed for at få taget en masse fotos fra dagen. Der var et blandet setup af skateboardere og scooters på de mange fly-outs og boxe. Til de mange fremmødte var der pølser og sodavand, og en DJ leverede god musik.

Dream On og Gadeidræt har efterfølgende spurgt, om de må bruge billeder i forbindelse med promovering af gadeidræt i Slagelse og på landsplan. Det havde vi selvfølgelig intet problem med.

Læs mere om Gadeidræt