fbpx

Boneless Snow

Boneless Pro Skateboarding tøj

Hvordan kommer man fra en god idé til en blog til at have en produktion af tøj?

Boneless Snow er en virksomhed med stor passion for skiløbets mange facetter. Michal Kokborg, som ejer Boneless Event Group, startede ud med en blog om sit liv som skiinstruktør i både Danmark og udlandet. Den kaldte han Boneless Snow efter det kendte skateboard trick ‘boneless’, bare fordi det lød fedt. Hurtigt fik han blod på tanden i forhold til at producere korte film om sine oplevelser. Han fik mange ‘fans’ på sin Facebook-side, hvilket fik ham til at tænke over, om man mon kunne bruge denne popularitet til noget.

Her kom This Is Visual ind i billedet. Michal ville gerne have hende til at lave et fedt logo, så hans ‘fans’ let kunne genkende Boneless Snow. Logoet skulle bruges på hans hjemmeside og Facebook-side. Han var meget åben for input, men et ‘skull’ (kranium) var ikke til debat. Det skulle med.

Logoet med et bjerg, som så ud til at være foldet i papir, blev hurtigt skitseret. Både grafik og tekst skulle se ud, som om det var trykt på papiret, inden det blev foldet.

I løbet af kort tid fik han dog også idéen om, at det kunne være et fedt logo på tøj, og få dage efter havde han bestilt nogle huer, kasketter og t-shirts. Og de blev hurtigt solgt og sponseret til de passionerede skiers i hans omgangskreds.

Men når som barn af 80’erne også er glad for at stå på skateboard, så kan man jo lige så godt udvide produktionen til også at have en skateboard tøj kollektion. Så det blev til to logoer; Et til ski-miljøet og et til skateboard-miljøet. Med de to logoer har Boneless Snow fået produceret et bredt udvalg af tøj og tilbehør – kasketter, huer, t-shirts, skjorter og stickers.

På Boneless Snow’s hjemmeside kan du mere af det tøj, Boneless Snow og Pro har produceret. I løbet af den kommende vinter vil der komme flere produkter – måske med nye designs…

Læs mere...